GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- & GRATIS SHEETMASKER

GEZICHTSREINIGING

Gezichtsreiniging

Wij van Weloveyourface.nl hebben onze favoriete gezichtsreinigers voor je verzameld. Wij testen alle skincare uitgebreid en alleen de top favorieten bieden wij aan in onze shop.
Een mooie, frisse en gezonde huid begint bij een schone en goed gereinigde huid. Dit maakt gezichtsreiniging dus een onmisbare stap je jouw skincare routine. Een soepele en frisse huid, wie wil dat nou niet?!

Welke soorten gezichtsreinigers zijn er?

Voor ieder huidtype is er een geschikte reiniger op de markt. Er zijn gezichtsreinigers op basis van water of reinigers op basis van olie. Voor ieder huidtype bestaan er verschillende producten die de huid reinigen. Bijvoorbeeld reinigingsgel, foam of een cream cleanser.

Naast make-up resten, hecht er gedurende dag ook een hoop ander vuil op je huid. Het is dan ook belangrijk om de huid 2 keer per dag, in de ochtend en de avond grondig te reinigen met een goede gezichtsreiniger.
Na het gebruik van een gezichtsreiniger kan je verder met je skin care routine, zoals bijvoorbeeld het tonen en/of exfoliëren van de huid. Weloveyourface.nl heeft ook een selectie van de beste toners en scrubs. Met een schone huid is ook het aanbrengen van een gezichtsmasker of een dagcrème een stuk effectiever.
Gezichtsreiniging is de belangrijkste stap in huidverzorging. Hoe schoner de huid, hoe beter gezichtsverzorgingsproducten zullen werken. Het kan dan beter worden opgenomen door de huid.
Daarnaast zorgt een goede gezichtsreiniging ervoor dat je huid beter en sneller kan herstellen en minder snel vatbaar is voor huidveroudering.

Kunnen er huidproblemen ontstaan bij niet reinigen?

Je gezicht staat dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Vuil en stof zullen de poriën doen verstoppen. Als het gezicht niet dagelijks wordt gereinigd dan kunnen er huidproblemen ontstaan zoals puistjes en mee-eters.

Ook helpt goed reinigen tegen de vorming van fijne lijntjes en rimpels. Dus wil jij huidveroudering vertragen, reinig je gezicht dagelijks. 

Welke voordelen heeft gezichtsreiniging nog meer?

Een grondige gezichtsreiniging zal zorgen voor:

- Een meer stralende huid.

- Een soepelere en gladdere huid.

- Een zachtere huid.

Wanneer je toch bezig bent met gezichtsreiniging, vergeet dan niet je hals en decolleté mee te nemen en goed te reinigen.

Favoriet van de maand!

Onze favoriete gezichtsreiniger op dit moment is absoluut de Cleansing Facewash van Organic Works. De geur, de textuur en met name het resultaat. Dit is echt een fantastisch product en ook nog eens 100% vegan. Klik hieronder om de Organic Works Cleansing Facewash te shoppen.

https://weloveyourface.nl/collections/reiniging/products/organic-works-cleansing-face-wash